Haina Dragostei in relatia de cuplu, in vremuri provocatoare si intotdeauna

Sunt inspirata sa iti scriu cateva trairi despre ce experimentez eu ca inseamna dragostea de cuplu pana la varsta de 37 de ani, varsta la care scriu aceste randuri. Mi-ar placea sa stiu ca te ajuta in vremurile provocatoare prin care navigam, si, nu numai.

Impartasesc experienta mea din doua perspective, emotionala si practica.

Dragostea emotionala

DRAGOSTEA este INCREDERE, inainte de toate si peste toate,

DRAGOSTEA este CURAJ,

DRAGOSTEA este NEBUNIE,

DRAGOSTEA este o DORINTA DE INVATARE CONTINUA impreuna si individual!

 

DRAGOSTEA este DURERE sau suferinta uneori,

DRAGOSTEA este NEGOCIERE sau alti oameni ii spun compromis, sacrificiu, mie imi place sa le spun momente, situatii de negociere,

DRAGOSTEA este VULNERABILITATE si SENSIBILITATE,

DRAGOSTEA este PUTERE!

 

DRAGOSTEA este CONSTRUCTIE. E ca o casa la care lucrezi o viata. Mai intai ii stabilesti fundatia (increderea) si apoi, pui caramida peste caramida, pentru a construi si intretine camera sufletului vie, un Univers vesel, cat poti de mult,

DRAGOSTEA este TIMP,

DRAGOSTEA este COMUNICARE nesfarsita, doar cu ea poti sa construiesti camera sufletului sanatos si viu,

DRAGOSTEA este CRESTERE, pe toate planurile ideal, spiritual, emotional, mental si material!

 

DRAGOSTEA este LINISTE, iti simti sufletul linistit si in siguranta,

DRAGOSTEA este ca un DANS, o MISCARE, acea energie care CURGE peste tot sau danseaza,

DRAGOSTEA este ARMONIE si ECHILIBRU,

DRAGOSTEA MATURA este DARUIRE TOTALA!


 

Cum recunosti Dragostea din perspectiva practica?

DRAGOSTEA o recunosti dupa cum iti e somnul langa partenerul tau. Parintele Visarion Alexa, spune “Stii ca iubesti un om cand te poti odihni langa el”.

DRAGOSTEA o recunosti dupa placerea pentru mirosul natural al partenerului. Nu parfumul, cand te auzi spunandu-i ca iti place cum miroase, pielea, parul, il simti prin toti porii.

DRAGOSTEA o recunosti dupa magia atingerii mainilor partenerului pe corpul tau. Cand mainile partenerului pe corpul tau iti transmit instant o stare de liniste, de siguranta, de iubire, de protectie, de caldura. E un semn magic aici.

DRAGOSTEA o recunosti dupa modul in care ii faci cadouri si surprize partenerului. Dupa timpul petrecut uneori, dupa creativitatea folosita. Nu dupa bani, desi, in functie de situatie, poate fi si asta un criteriu. Altfel, poti sa ii scrii o scrisoare, poti sa ii pui biletele prin casa, si multe altele….stii ca ai pus suflet acolo.

DRAGOSTEA o recunosti dupa modul in care faci de mancare, chiar si cele mai simple feluri, te straduiesti si pui suflet din nou. Nu toata lumea e pasionata de gatit.

DRAGOSTEA o recunosti dupa rasul si bucuria de copil impreuna, cat de des posibil.

DRAGOSTEA o recunosti dupa cat de autentic esti tu in viata de cuplu. Poti sa ii spui tot ce simti sau gandesti, poti sa fii tu aliniat cu tine.

DRAGOSTEA o recunosti dupa profunzimea conexiunii trupurilor in actul de intimitate Sacra. Dupa rasul si plansul impreuna in acele momente.

DRAGOSTEA o recunosti dupa nivelul de blandete, rabdare si schimbare de care dai dovada in viata de cuplu.

Aceasta este, dupa mine cea de acum, o DRAGOSTE A DOUA SUFLETE SI FIINTE MATURE. Doua fiinte pregatite, deschise si dornice sa mearga, sa construiasca si sa intretina actul pur al dragostei lor.

DRAGOSTEA este MAGIE!

Un rol important consider ca il are si dragostea de Sine a fiecarui partener, cea pura, constienta, nu cea venita din Ego.

 

Poarta Haina Dragostei si vei fi protejat si fericit toata viata!

Cu dragoste,

Mihaela – career si life coach pasionat ♥

70 thoughts on “Haina Dragostei in relatia de cuplu, in vremuri provocatoare si intotdeauna

  1. gateio says:

    I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *