blank

Despre Mine

Omul, sufletul, profesionistul….

Intai de toate, sunt scanteie Divina si Iubire, ca si tine, cel care citesti acum. Oamenii spun ca sunt calma, dedicata, pozitiva, plina de viata, empatica, curajoasa, prietenoasa, comunicativa, iubitoare de oameni, frumos si educatie. Pun pasiune in tot ce fac, sunt curioasa si nu imi place rutina. In copilarie mi se spunea “Zambet”. Si, da, am un suflet de copil si tare mult imi place. 

Sunt blanda si sensibila uneori. Cu toate astea, cand situatiile de viata ma provoaca, stiu sa fiu puternica si renasc din propria-mi cenusa. 
Pot spune ca superputerile mele sunt: intuitia, pasiunea, curajul si dedicarea.   

Chiar daca mult timp nu am stiut ce vreau, am stiut ca iubesc oamenii si comunicarea. Asa ca am urmat un liceu cu profil umanist si o facultate cu profil filologic, de limbi si literaturi straine. Parintii si-au dorit intodeauna sa devin profesoara, insa, mi-au lasat libertatea de alegere de fiecare data, lucru pentru care le multumesc enorm.

In primii 12 ani de munca am avut roluri profesionale de la asistent manager, coordonator, trainer, recruiter, consilier relatii clienti si manager de proiect. Nu toate separat, cam doua roluri pe job. Practic, am experimentat diverse roluri, ca orice tanar. Nu am stiut ce vreau, ce imi place si la ce sunt buna. Nu existau specialisti care sa ne indrume sau nu stiam eu atunci. dar a fost bine din anumite puncte de vedere. 
La 25 de ani, am avut si prima experienta de antreprenor, intr-un business cu partenerul de atunci, in domeniul alimentatiei publice. A durat 2 ani, timp in care aveam job in paralel. La 33 de ani am facut tranzitia in domeniul dezvoltarii personale, educatiei si coaching-ului. 

Investitia in mine a fost cea mai buna alegere! Iata povestea mea si,

Experienta de coaching si consiliere

blank

A venit o vreme in care am inceput sa imi pun tot felul de intrebari existentiale si sa nu mai fiu multumita pe deplin de ceea ce simteam in relatie cu munca si viata mea. Curioasa din fire si preocupata tot timpul sa invat lucruri noi despre stiinta umana si viata, am inceput sa merg la multe cursuri pentru dezvoltare personala si profesionala, am citit carti si am cunoscut multi oameni care m-au inspirat. Cel mai important lucru care m-a dezvoltat, a fost sa pun in practica in viata mea tot ce invatam si descopeream. Teoria valoreaza putin daca nu e pusa in practica, nu o aplici. Si am mai invatat sa am rabdare, sa construiesc pas cu pas, avand harta vietii pe care mi-o doresc in minte. Am vrut si eu sa fac shortcut-uri si nu au functionat pe termen lung. 

Investitia in mine a fost sfanta! Si tot cautandu-ma, intr-o zi… s-a intamplat o magie. Intuitiv am simtit o reala conexiune cu activitatea de coaching si tot ce inseamna ea. Poate cunosti si tu sentimentul de “ma simt ca acasa”, asta i-am spus profesorului scolii de coaching in timpul primei zile de practica.

S-au implinit 6 ani de cand practic activitatea de coaching si consiliere vocationala. “Un profesor, indumator”, adaptat zilelor noastre… am constientizat asta legat de dorinta parintilor mei. 🙂 Mi-am dat seama ca ei au vazut talentul acesta in mine, dar nu au stiut sa ma indrume. L-am cautat si ales intuitiv in procesul calatoriei dezvoltarii si transformarii mele. Proces care din 2011 a generat trairi si realizari frumoase pe plan personal, profesional si spiritual.

Inspirata fiind de povestea mea, in calitate de coach acompaniez adolescentii si adultii in procesele lor de educare non-formala, dezvoltare pentru descoperirea abilitatilor native, pasiunilor, vocatiei…  a carierei implinitoare si cam tot ce au nevoie pentru o viata traita in armonie si echilibru cu sinele si cei din jur. O viata cu sens si cat mai multa bucurie si usurinta. 

Studii/ formari/ expertiza
– Specialist in arta coaching-ului – certificat de International Coach Federation
– Consilier Vocational – autorizat de Ministerul Educatiei Nationale
– Practician NLP – certificat in stiintele programarii neuro lingvistice
– Practician Points of you – instrument de coaching pentru dezvoltarea inteligentei emotionale

La care se adauga alte cursuri de comunicare, limbajul corpului, management si dezvoltare personala

Experienta practica este de peste 600 de sesiuni 1:1 si de grup cu tineri si adulti. Obtinuta din contracte ca angajat, pe cont propriu si din colaborari cu oameni cu viziune comuna  

Cine este Mihaela avram

Despre Mine

Sunt o femeie calma, dedicata, pozitiva si plina de viata. Pun pasiune in tot ce fac. Imi amintesc ca in copilarie mi se spunea “Zambet”. 

Mica descriere

De mic copil mi-a placut sa ajut lumea si sa relationez.

Sunt o femeie calma, dedicata, pozitiva si plina de viata. Pun pasiune in tot ce fac. Imi amintesc ca in copilarie mi se spunea “Zambet”. Traiesc si acum aceea bucurie de copil in suflet. Sunt atenta la nevoile celor din jurul meu. As putea spune ca am fost poate ghidata de vorba mamei din copilarie “ai grija sa nu deranjezi pe nimeni”…ti s-a spus si tie poate… insa am descoperit ca am aceste calitati native si le folosesc cu succes in sesiunile cu clientii acum.

blank

In liceu am urmat profilul umanist, fiind atrasa de comunicare si dezvoltarea omului, pentru ca mai apoi sa urmez o facultate cu profil filologic. Parintii si-au dorit intodeauna sa devin profesoara, insa, mi-au lasat libertatea de alegere de fiecare data, lucru pentru care le multumesc enorm.

Eeei bun, dupa absolvire, am inceput sa-mi caut job, nu ma simteam atrasa de idea de translator, parca nici de profesor, clar, habar nu aveam ce vreau sa fac.

Memorii

Asa ca, am depus CV-uri pentru pozitii de asistent manager, secretariatul clasic. Si asa, am fost pe rand asistent manager, consultant, apoi coordonator de echipa, manager si trainer pana la 32 de ani.

Printre acestea, la varsta de 25 de ani, am fost si antreprenor in domeniul alimentatiei publice… doar din dorinta de a-l sustine pe partenerul meu de atunci, intrucat domeniul nu ma atragea deloc. Ai mai auzit cu siguranta, doua activitati/ job-uri in paralel, au fost specialitatea mea, pot spune. Am trecut pe rand prin rolul de angajat, antreprenor si freelancer. Unul mai frumos si mai provocator ca altul.

Ce anume m-a facut sa practic aceste ocupatii au fost dragostea mea pentru oameni si dorinta de a-i ajuta, de a-i sustine in dezvoltarea lor.