Redescoperă-ți Calea Către O Nouă Carieră

Reconversie profesională

 

Sunt aici să te ghidez să-ți descoperi vocația, chemarea sufletului tău pentru o nouă carieră. Ești pregătit pentru schimbare?

Contact

Dacă ești precum majoritatea oamenilor atunci probabil … te regăsești în una sau mai multe din situațiile de mai jos:

Ai încercat unul sau mai multe joburi

Ai muncit ore peste program, zile sau chiar ani doar că să fii remarcat, să primești mai multă recunoaștere, o poziție mai bună în companie sau un salariu mai mare…

 

Doar gândul că dimineață trebuie să te îndrepți spre job îți da dureri de cap

Locul de muncă nu mai e de multă vreme un loc în care mergi cu plăcere și entuziasm… ești plictisit și lipsit de entuziasm în fiecare zi.

 

Nu mai ai viață personală

Ești tot timpul ancorat la sarcinile de serviciu, ieși la restaurant, dar îți verifici email-ul și răspunzi partenerilor, te plimbi prin parc, dar tot ce vezi e ecranul telefonului…

Nu mai ai timp pentru familie

Te simți vinovat și încerci să acoperi această vină cumpărându-le lucruri nefolositoare în locul timpului petrecut cu tine…

 

Muncești fără sens

Simți că nu te mai regăsești în ceea ce faci, nu ești autentic. Ești epuizat și neîmplinit. Simți că nu aduci nicio valoare prin muncă ta. Cauți să te descoperi, reinventezi, să fii autentic, o carieră nouă, o direcție profesională nouă …

 

Ai avut o pasiune, dar ai uitat de când nu te-ai mai ocupat de ea

Îți place să faci prăjituri, să desenezi, să scrii articole sau poezii, să împachetezi cadouri, să alergi la maraton, să faci design digital … de când nu ai mai făcut ce îți place?

Îți dorești altceva? Te înțeleg foarte bine!

  • Îți dorești să te simți împlinit profesional
  • Îți dorești ca viața și profesia ta să capete mai mult sens
  • Îți dorești să ai energie bună și pentru familie și cei dragi

Amintește-ți, tot ce îți dorești este posibil!

Te invit în acest proces de pregătire și redescoperire a ta pentru o nouă carieră

Dedicat adultilor cu minim un job pana in prezent

Ești pregătit pentru schimbare?

Sunt aici să te ghidez să-ți descoperi vocația, chemarea sufletului tău pentru o nouă carieră.

Contact
Coach Mihaela Avram
Coach Mihaela Avram

Bună.

Eu sunt Mihaela.

Iubesc viața și sunt pasionată de educația non-formală și frumos!

Am o experiență de mai bine de 20 ani în management, training. coaching și consiliere. Am pornit și eu în căutarea vocației din dorința de a fi împlinită profesional și de a fi de folos semenilor mei. Privind în jurul meu am observat că oamenii sunt tot mai triști, stresați și fără poftă de viață. Așa mi-am descoperit MISIUNEA, aceea de a mă implica în educarea oamenilor, pentru mai multă bucurie, liniște interioară și lumina în ochi.

 

În ultimii 7 ani am lucrat cu peste 1000 de adulți, tineri și părinți în sesiuni 1:1 și de grup.

 

Cu pasiune și dedicare, acompaniez oamenii în antrenamente pentru Descoperirea Vocațională, Autenticitate, Echilibru și Armonie, o Carieră cu Sens.

Folosesc o abordare holistică. Îmbin testele științifice cu întrebări și dialog deschis plus, desigur, intuiția personală. Abordarea aceasta are menirea să deschidă sufletul și mintea.

Îi creez omului acel spațiu de încredere în care se va simți liber și în siguranță să își exprime gândurile și sentimentele. În acest mediu, îi va fi ușor să își găsească răspunsurile de care are nevoie pentru a-și construi Calea Lui.

Pe lângă talentul nativ, la baza misiunii mele se află o pregătire temeinică și ani de formare în dezvoltarea personală – începând din 2011 am pornit într-un proces al schimbării și transformării, care a generat rezultate pe plan personal, profesional și spiritual.

Completează formularul de contact