Program de reconvesie profesională

Cum este structurat Programul și ce subiecte abordăm în sesiunile practice, săptămânale?

Ce spun participanții la curs

Am venit la cursul Munca din pasiune deoarece eram curios daca merita. Dupa prima sedinta am descoperit ca da. Mihaela a reusit sa livreze informatia intr-un mod bine structurat, am trecut impreuna printr-un proces amplu si frumos de descoperire personala si profesionala care m-a ajutat sa ma cunosc mai bine pe mine si pe cei din jurul meu. La workshopurile Mihaelei am descoperit un cadru sigur in care am reusit sa ma exprim liber, fara sa fiu judecat, iar un mare plus l-au constituit exercitiile de grup si interactiunea cu restul participantilor. Recomand cu mare caldura oricui isi doreste sa se reinventeze.

Bogdan Păduraru / Business Escapology

Daca ai nevoie sa-ti clarifici lucruri pe plan profesional, sa-ti stabilesti directia carierei sau sa incepi un nou proiect/job/afacere, Mihaela este cel mai bun ghid pentru asta. In plus, e un om frumos, cald si optimist. Pe mine m-a ajutat sa-mi stabilesc prioritățile și sa-mi clarific obiectivele și planul profesional. Ii mulțumesc încă o data si ma bucur ca am cunoscut-o.

Ana Dobre / Google Antreprenor

Recomand sesiunile de coaching cu Mihaela Avram oricarei persoane care simte nevoia sa schimbe ceva in viata profesionala / personala ori care doreste sa isi porneasca propria afacere. Vei avea alaturi o persoana foarte dedicata, un adevarat mentor care te va ajuta sa iti descoperi pasiunile. Una din sesiunile la care am participat a fost de pregatire a CV-ului si a interviului. A fost una din cele mai bune initiative la care am participat! am acumulat informatii foarte utile pe care le-am pus in practica cu rezultate excelente!

Mirona Dobrin / Manager Proiect

Dacă după primele 2 sesiuni nu rezonezi suficient cu acest program sau nu ești pregătit(ă) să continui procesul de dezvoltare, primești înapoi suma achitată în avans.

Lucrăm cu tehnici și metode de Coaching, Consiliere Vocațională, Points of You, Inteligență Emoțională și NLP. Este un Proces 100% practic și interactiv.

Completează formularul de contact