Carieră și viață cu pasiune

Carieră și life coaching

Dorești să-ți începi sau dezvolți călătoria ta personală spre A FI TU autentic, împlinit, ducând o viață cu sens? Sunt aici să te ghidez în acest proces transformațional!
Contact
Mihaela Avram, prin coaching-ul ei, nu doar că te ghidează în cariera ta, dar te însoțește într-o călătorie profundă către autodescoperire. Ea folosește un stil holistic, ca și cum ar fi un arhitect care proiectează nu doar un bloc de birouri, ci întregul oraș al vieții tale.

European Coaching Institute (ECI) definește coaching-ul ca – “un proces care îl ajută pe client să renunțe la ceea ce este acum pentru a deveni cine își dorește să devină”.

Astfel, coaching-ul este transformare, un proces de învățare prin re-definire.

 

Coachingul este un domeniu despre A FI și A FACE care ne ajută în dezvoltarea noastră.

 

Altfel spus și în opinia mea, coaching-ul este o călătorie către sine și o trecere, o evoluție la un nivel de conștiința ridicat.

Coaching-ul este și dialog. O comunicare profundă și specială, asemenea unei spovedanii, susținută prin ascultare activă și utilizarea întrebărilor potrivite. Este un proces de conștientizare și responsabilizare în care clientul se orientează către soluții și viitor.

Abordez stilul de coaching holistic pentru armonie și echilibru în toate cele 8 arii importante de viață:

 • Dezvoltare personală
 • Carieră
 • Bani
 • Relația cu partenerul
 • Relația cu familia și prietenii
 • Sănătatea și forma fizică
 • Distracția și relaxarea
 • Casa

 

Te invit să îți creezi viața care te împlinește! Privește spre tine, în interior, și nu în exterior! Trăiește ceea ce EȘTI, ceea ce SPUI, ceea ce FACI și renunță la alte măști care păcălesc mintea omului. În calitate de life coach îți facilitez acest proces cu multă bucurie!

Coaching pentru carieră

 

Coaching-ul pentru carieră susține dezvoltarea profesională, ducând la sănătate, armonie, echilibru și sens pentru adulții care își doresc orientare și dezvoltare profesională sau un plan nou de carieră. 

 

Este pentru adolescenții care vor să afle ce facultate să urmezeze?! Care le sunt abilitățile și interesele profesionale?! Este pentru tineri aflați la început de drum profesional, proaspăt absolvenți de facultate. Este pentru adulți, antreprenori și manageri responsabili de un număr de oameni… și pentru aceia care și-au pierdut direcția profesională, se simt neîmpliniți cu ce fac acum și caută răspunsuri, claritate, o nouă carieră sau chiar o reconversie profesională.

 

Asumarea procesului îți va aduce schimbarea și pașii clari pentru atingerea obiectivului dorit.

 
Rolul unui Career Coach este de a te susține să îți identifici aptitudinile, interesele, motivația, pasiunea și vocația. Evaluează rezultatele profesionale obținute până atunci și te împuternicește în contextul propriei evoluții și performanțe în carieră. Mai mult, te ghidează să îți construiești mindset-ul și obiceiurile care să te susțînă.

 

Schimbarea Job-ului presupune să te cunoști foarte bine pentru a creea spațiul unor oportunități noi de carieră. Și eu am trecut prin acest proces, așa că înțeleg foarte bine tot ce simți pe interior.

 

Te ghidez să îți descoperi și creezi acea muncă care te definește pe tine acum, cel din prezent și îți susține stilul de viață dorit în viitor.

 
Coaching din pasiune

Vrei să începi acest proces revelator?

 • Îți dorești altceva? Te înțeleg foarte bine!
 • Îți dorești să te simți împlinit profesional?
 • Îți dorești că viață și profesia ta să capete mai mult sens?
 • Îți dorești să ai energie bună și pentru familie și cei dragi?
 • Amintește-ți, tot ce îți dorești este posibil!

Te invit să te reconstruiești și să îți creezi viața care te împlinește!

Contact
Coach Mihaela Avram