Cand relatia dintre client si coach este presarata cu magie…

Activitatea de coaching este in fiecare zi provocatoare si surprinzatoare. Iubesc ceea ce fac si iubesc oamenii pe care ii intalnesc: oameni deschisi, curiosi, dornici sa aduca mai multa lumina in viata lor profesionala si personala. La randul meu, eu sunt dovada clara a beneficiilor pe care coaching-ul le poate aduce. Am cunoscut profesionisti adevarati, care mi-au devenit mentori si m-au ghidat in propriul meu parcurs profesional.

Dar acest proces de coaching si intreaga transformare nu s-ar putea intampla fara ca Universul sa presare un praf de “magie”. Acesta este ingredientul-minune pe care ma bazez in relatiile pe care le construiesc, iar marturisirile clientilor imi confirma ca aceasta “magie”, oferita cu entuziasm de catre coach, este primita cu bratele deschise.

Va las mai jos povestea Alexandrei, sa va inspirati chiar voi din ea. Iti multumesc din suflet, om minunat!?

 

Cred cu tărie că lucrurile ni se întâmplă atunci când suntem pregatiți să le primim, să le înțelegem, să le acceptăm.

Când Universul mi-a scos-o în cale pe Mihaela, mă aflam într-o perioadă de impas în viața mea profesională. După 5 ani de joburi în diferite domenii în mediul corporatist și alți 10 în advertising, intrasem într-un ritm atât de alert încât simțeam că îmi pierdusem, cumva, echilibrul între viața profesională și cea personală. Cu toate astea, din interiorul meu primeam semnale că există acolo ceva extraordinar, nedescoperit încă si că trebuie să “sap” mai mult, să explorez. Simțeam că dacă fac asta, dacă parcurg drumul înapoi spre mine și descopăr acea putere interioară, acel De Ce personal, totul se restartează, se echilibrează și capătă sens.

Alături de Mihaela m-am simțit ascultată și acceptată, apreciată și deloc judecată, iar toate astea mi-au creat mediul perfect să pot aborda liber si creativ tot ce inside-ul îmi pregătise, să privesc cu incredere spre ce îmi doream să îmbunătățesc la mine și să pornesc în călătoria ce urma să se creioneze atât de fain.

Mihaela, cu blândețe, în stilul ei magic, a reușit să mă disciplineze, să mă determine să privesc obiectiv în jurul meu și să-mi desenez modalități noi de realizare profesională. M-a încurajat să experimentez ineditul în raport cu ceilalți, dintr-o perspectivă de detașare, de selecție și integrare, atât de sănătoasă și firească, ce mi-a oferit mai multă claritate asupra oamenilor, lucrurilor și vieții, în general. Mi-a oferit suport pe tot acest drum, nu numai prin sesiunile de coaching, ci și de fiecare dată când a simțit că astfel mă poate cunoaște mai bine.

Mihaela este mai mult decăt un coach profesionist, este un om minunat, esență de femeie, mereu tonică și zâmbitoare, cu o energie fantastică, pasionată de tot ce face, cu care ajungi să dezvolți o relație completă, dacă și tu te deschizi la fel de frumos și autentic cum o face ea. Iar la finalul fiecărei sesiuni, concluzia va fi mereu aceeași: “Wow, a fost magic! Mulțumeeeeeeesc!!!”

Și da, există oameni pe care îi întâlnești fix atunci când simți că urmează o schimbare majoră în viața ta, atunci cănd îți dorești ca cineva să impacteze și să rezoneze perfect cu tine, să te susțină și să te ghideze să iei cele mai bune decizii. Acești oameni te ajută să devii din oricine, CINEVA și doar privind spre tine îti dau curaj, inspirație, sclipire. Pentru că dincolo de ei se intamplă minuni. Iar pentru toate astea îți mulțumesc, draga mea. Nespus!

După aceste sesiuni revelatoare alături de Mihaela, am certitudinea că viitorul sună bine, că Romania, în sfârșit are șanse să devină țara în care am visat atâția ani să trăiesc. Calitatea oamenilor din lumea coaching-ului și a sesiunilor pe care ei le oferă ca suport, îmi dau încredere că această nouă și faina  profesie va avea un impact surprizător în România. Pentru că, alături de ei, de oameni ca Mihaela, ai sentimentul că prin ceea ce faci, prin descoperirea și împlinirea vocației, contribui la o lume mai bună. Și da, asta e frumusețea călătoriei, ăsta e “De Ce-ul” pe care fiecare dintre noi, dacă ne-am propune să-l explorăm, am lăsa în urma noastră acel ceva minunat, autentic. Aici e magia!” Alexandra P.

 

Cu toata dragostea mea,
Mihaela A.                   

                           

270 thoughts on “Cand relatia dintre client si coach este presarata cu magie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *