Semne ca ai nevoie de o schimbare in viata ta profesionala!

Te-ai gandit vreodata ca viata ta profesionala inseamna mai mult decat experimentezi deja? 

Daca nu esti fericit la locul actual de munca, nu simti ca oferi tot ce ai mai bun in activitatea pe care o manifesti, cu siguranta, fie ceva nu faci bine, fie nu esti in locul potrivit, fie ambele. Este posibil ca situatia sa se agraveze chiar daca esti sau nu constient de ea. Poate nu iti dai seama cat de mult te afecteaza, insa, cu siguranta traiesti momente in care o voce interioara tipa de-a dreptul la tine.

Primul semn ca ceva nu este in regula la locul tau de munca este starea in care te trezesti dimineata… abatut, fara energie parca, sau poate chiar furios, irascibil. Apoi, gandul ca se termina weekend-ul si vine din nou o saptamana in care “trebuie” sa faci fata activitatilor fisei postului, in cel mai bun caz, daca nu depasesc cu mult aceasta! Dupa care, daca te privesti cu atentie, constati ca nici hainele tale, felul in care te ingrijesti nu te mai ajuta in a fi multumit cu tine si a incepe bucuros si cu incredere o noua zi de munca. Amanarea unor raspunsuri, mail-uri, diverse actiuni, sau poate chiar  te imbolnavesti mai des decat alte dati sunt semne ca, fie nu esti la locul potrivit, fie ceva nu faci bine acolo.  La fel cum primirea unor raspunsuri, semnarea de contracte cu intarziere sau poate deloc, fara sa existe motive argumentate…sunt cateva semne ca ai nevoie de o schimbare in viata ta profesionala!

Si da…ai senzatia ca te invarti intr-un cerc? Si nu doar in cercul carierei, cat si in cel al vietii personale, intrucat sunt interconectate. Nimic anormal pana aici!

Daca vii acasa epuizat si morocanos, partenerul tau, copilul si prietenii pot avea reclamatii in ceea ce priveste timpul si capacitatea ta de concentrare in relatie cu ei. Asa incat, se pot naste certuri, neintelegeri, se pot distanta exact in momentul in care ai mai mare nevoie de sprjinul lor sau chiar pot pune capat relatiei cu tine. Tu nu te mai simti bine cu tine, esti irascibil, neincrezator, mereu agitat parca, stors de energie. Si…nu-i de mirare!

Daca vei continua sa faci munca in aceste conditii, poti finaliza, fie printr-un blocaj personal sau la acelasi loc de munca, fie prin a fi concediat. Acum, concedierea poate fi exact ceea ce ti-ai dori la nivel subconstient, insa cu siguranta nu este cel mai bun mod de a-ti gasi munca pe care o iubesti. Fie ca esti singur, fie ca esti un membru care isi sustine familia, concedierea poate fi o problema grava din punct de vedere financiar. Este esential sa iti menti calmul ca sa iti poti gasi drumul cel mai bun pentru tine. In caz contrar, starea de panica nu te ajuta in niciun fel.

Inspirata fiind de propria nefericire acum 6 ani si din iubirea pentru munca mea actuala, am creat Programul „Munca din PASIUNE”. Este ca o calatorie ce contine 7 pasi care te ghideaza sa iti explorezi si descoperi ce iti place sa faci si la ce esti bun cu adevarat, fara sa depui efort in munca ce o desfasori. Calatoria dureaza 3 luni si jumatate si lucram activ, aplicat si cu intentii clare in fiecare pas.

Si pentru ca unui coach ii sta bine punand intrebari, te invit sa reflectezi…Care este numele schimbarii tale?

Din Bucuria de a Darui,

Mihaela AVRAM

 

321 thoughts on “Semne ca ai nevoie de o schimbare in viata ta profesionala!

 1. binance says:

  Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

 2. binance says:

  Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

 3. XRumer23Cog says:

  Hello.

  This post was created with XRumer 23 StrongAI.

  Good luck 🙂

 4. XRumer23Cog says:

  Hello!

  This post was created with XRumer 23 StrongAI.

  Good luck 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *