Munca din Pasiune – interviu cu Sibi Stanciu

Sibi este o femeie minunata ce emana o frumusete naturala si o veselie debordanta, o aparitie care te hipnotizeaza de la primul contact cu ochii ei.

Ne-am cunoscut la o intalnire cu web designer-ul ei si m-am conectat cu energia ei pozitiva din primul moment. Se pare ca sentimentul a fost reciproc, caci nu ne-am sfiit sa ne remarcam si sa ne apreciem, iar eu bineinteles ca nu am pierdut timpul si am rugat-o sa-mi raspunda la cateva intrebari.

Simtind pasiunea pe care o depune in munca ei, propunerea de a-i lua un interviu marca “munca din pasiune” a venit natural. Lui Sibi i-a placut ideea mea, pe care a acceptat-o imediat.

Va invit sa parcurgeti cu deschidere pentru inspiratie acest interviu.

 

Sibi, cu ce te ocupi mai exact?

In cea mai mare parte a timpului visez. Apoi imi notez resursele necesare indeplinirii visului si ma apuc de treaba. Asa a luat naștere TRACES of HEELS, primul brand de pantofi made-to-measure pentru femei din Romania.

Cum ai ajuns sa faci asta? Care este povestea ta?

Am lucrat 10 ani in Corporate, intr-o lume a barbatilor, in domeniul IT. Dupa un deceniu, mi-am luat lumea in cap, hotarata fiind sa construiesc ceva “al meu”. Am pornit la drum cu un creion, un pic de talent la desen si o pasiune pentru pantofi. 3 ani mai târziu ideea s-a transformat in sase colectii lansate, o fabrica proprie si multi colegi.

Ce inseamna pentru tine sa muncesti din pasiune?

Sunt zile pe care le încep la ora 9:00 si le inchei la miezul noptii, cu zambetul pe buze. Si inca imi mai ramane energie pentru lectura sau pentru o seara cu prietenii.

Care a fost cea mai mare provocare intalnita ?

Intr-o corporatie lucrurile decurg intr-o ordine perfecta, dupa niste politici extrem de rigide. Primesti un rol si il interpretezi. Dupa ani intregi de repetitii, ajungi sa il joci exceptional. Ca antreprenor la inceput de drum, m-am trezit intr-un one man show care a durat o perioada destul de lunga. Cea mai mare provocare a fost sa restaurez echilibrul.

Care este cel mai mare beneficiu pe care il ai din munca ta?

Intalnesc la tot pasul oameni extrem de creativi, care desfasoară proiecte foarte interesante cu care ajung la un schimb de idei, de opinii. Il consider beneficiul suprem pentru ca este motorul dezvoltarii personale. Asta si faptul ca sunt cea mai bine incaltata femeie din Bucuresti 🤣.

Ce sfat ai pentru oamenii care acum isi cauta ’’Munca din Pasiune’’?

I-as sfătui sa faca introspectie pentru a-și descoperi pasiunea. Apoi sa munceasca pana in ziua in care vor spune “Sunt fericit ca fac ceea ce iubesc si mai sunt si platit pentru asta!”

Cu bucurie,
Mihaela A.

 

262 thoughts on “Munca din Pasiune – interviu cu Sibi Stanciu

  1. binance konto skapande says:

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *