De ce sa iti faci New Year Resolution?

Decembrie – o luna magica prin definitie,

Spiritul sacrificiului pluteste in aer, relaxarea si timpul liber te asteapta, atmosfera calduroasa de acasa, mirosul bunatatilor si, mai ales, intalnirea cu acei oameni dragi sufletului tau. Ce poate fi mai frumos?!

Poate ai avut un an linistit, pasnic, in care lucrurile au curs frumos in viata ta si te-ai bucurat de tot ce a fost…  poate ai avut un an dificil, cu situatii neprevazute, cu lucruri si obiective nerealizate, cu amanari care au tinut de tine sau nu… ori poate nu te-ai putut concentra suficient pe ce ti-ai propus. Indiferent in care situatie te afli, esti un invingator, oricum! Eu simt cu toata fiinta mea ca este o perioada de tranzitie la nivel global, de trecere intr-o noua dimensiune a constiintei, si asta nu e usor pentru noi oamenii! Asa ca, fii bland cu tine si ofera-ti iubire prin toate caile posibile! Poti incepe prin a-ti face lista cu rezolutiile pentru anul ce urmeaza, iar in acest scop am creat pentru tine un coaching plan magic – New Year Resolution in 3 pasi, gandeste-te ca este cadoul tau pentru tine! ♡

De ce sa iti faci New Year Resolution?

⇒ Ca sa nu cari bagajul emotional si mental din 2019 si in anul ce vine. Toate acele situatii care te-au facut sa suferi, care te-au durut, care te-au dezamagit, pe care nu le-ai inteles, toate acele ganduri agitate care nu ti-au dat pace si nici nu si-au gasit raspuns, ti-au ingreunat poate si somnul de multe ori sau, poate nu te-ai putut concentra suficient la activitatile personale si profesionale, ba chiar poate ti-au creat alte neplaceri, in relatiile cu partenerul/a, in relatia cu familia sau la job.

  ⇒ Ca sa iti oferi timp si spatiu cu adevarat folositor pentru tine si viata ta.

Poate ai planuri personale, vrei sa iti gasesti un/o partener/a in noul an, poate vrei sa te impaci cu cineva drag din familie, sa iti ceri iertare, poate vrei sa schimbi locul de munca, sa dezvolti un business, sa aduci pasiunea si bucuria la locul actual de munca, schimband comportamentul. Sau poate vrei sa schimbi locuinta, sa iti faci un plan sa te relaxezi mai mult, sa ai grija de sanatatea ta.

  ⇒ Ca sa iti clarifici si sa intelegi tot ce s-a intamplat in timpul anului care se incheie

Este eliberator si pur si simplu magic sa descoperi care au fost experientele de succes, cu siguranta ai avut, care au fost greselile, insuccesele, si ce ai invatat din ele.

  ⇒ Ca sa iti planifici intentiile cele mai folositoare petru tine in noul an

  ⇒ Ca sa descoperi ce este prioritar, ce isi doreste si are nevoie sufletul inaintea mintii care te poate pacali uneori. Ca sa iti gasesti echilibrul intre cele doua: suflet – minte.

  ⇒ Ca sa te purifici de tot ce nu iti mai este folositor

  ⇒ Ca sa iti regasesti increderea si puterea interioara

  ⇒ Ca sa iti creezi spatiul interior optim pentru a te bucura de Magia Sarbatorilor si de anul urmator, asa cum meriti, cu tot ce e mai bun pentru tine.

Pregateste-ti sufletul, mintea, spiritul si corpul fizic pentru a te putea bucura din plin de viata.

Daca inca nu i-ai scris Mosului, mai ai timp. Spune-i ce vrei… un coaching plan – New Year Resolution in 3 pasi, in care sa constientizezi si sa integrezi la un nivel profund – Impacare, Intelegere si Acceptare cu ce a fost, Claritate cu ce este acum si Increderea in ce vrei sa creezi mai departe.

Descopera si tu coaching plan-ul New Year Resolution alaturi de mine si iti promit ca te va ajuta sa intri in noul an increzator si linistit!

The best way to predict the future is to create it.