Ce inseamna de fapt, Munca Din Pasiune?

Nu de putine ori, suntem dezorientați sau descurajați de faptul că ori nu știm sigur ce vrem, la ce am fi buni si am avea rezultate care sa ne implineasca, atat sufleteste, cat si material.

Am selectat patru dintre cei mai relevanti indicatori pentru mine si clientii mei, pentru a-ți da seama cum poți face din pasiune activitățile de la job-ul care ți se potrivește cel mai bine.

  • Munca din pasiune reflectă, de fapt, cine ești. Așadar, cine ești cu adevărat? Ce iubești la tine? Ce te face diferit? Când s-a întâmplat să fii ultima dată cu adevărat fericit? Când a fost ultima dată când ai fost cu adevărat trist?
  • Munca din pasiune reflectă interesele pe care le ai. De ce anume îți pasă cu adevărat? Ce fel de nedreptate te înfurie? Ce probleme sociale îți atrag atenția? Ce anume te-a făcut să îți schimbi viziunea asupra lumii? Ce experiență profesională ți-a modelat convingerile?
  • Munca din pasiune te face să te folosești de aptitudinile tale pentru a-i ajuta pe alții. La ce ești cu adevărat bun? Care este talentul tau unic, innascut? Care sunt principalele tale aptitudini? Pe care dintre ele preferi să o pui mereu în aplicare? Pe ce anume simti să te specializezi?
  • Munca din pasiune leagă de cele mai multe ori latura financiară cu stilul de viață dorit. Care sunt, estimativ, cheltuielile tale lunare? Care e viața ta ideală? De câți bani ai nevoie pentru a trăi viața pe care ți-o dorești? Vei avea un echilibru muncă – timp liber sănătos- viata de familie – socializare? Colegii tăi și mediul de lucru te vor influența pozitiv sau negativ?

Pentru a pune cap la cap toate piesele este nevoie de timp, de vointa si răbdare.

Este important să găsești activitatea, poziția și compania unde chiar ai posibilitatea de a-ți pune în valoare abilitățile și valorile în care crezi. Munca din pasiune chiar există, nu e doar un simplu clișeu.

Sunt 7 pasi simpli, care te conduc catre Implinire in Cariera, Autenticitate, Exprimare libera si la Potentialul maxim. I-am asezat in Ghidul practic special creat in scopul contributiei cu mai multa bucurie pe chipurile oamenilor din jur… “Munca din Pasiune- Ghidul Tau pentru O Noua Cariera”. Succesul in acest demers depinde de dispozitia ta de a-ti acorda un nivel ridicat de incredere in tine insuti.

 

Din Bucuria de a Darui,

Mihaela AVRAM

 

272 thoughts on “Ce inseamna de fapt, Munca Din Pasiune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *