Mihaela Avram, career & life coach

 

Sunt Mihaela Avram și sunt un life și career coach cu peste 10 ani de experiență în domeniul dezvoltării personale. De-a lungul carierei mele, am ajutat sute de oameni să își descopere adevăratul potențial și să își construiască o viață împlinită.

Contact Despre mine
Coach Mihaela Avram

Servicii personalizate pentru tineri și adulți

Carieră și life coaching

Serviciul de Life Coaching ajută la identificarea valorilor personale, identificarea echilibrului între viața personală și cea profesională, gestionarea stresului și imputernicirea in Sinele tau real, autentic. Serviciul de Cariera Coaching te susține în luarea deciziilor legate de carieră, schimbarea jobului, tranziția sau reconversia profesională. Ambele antrenamente sunt personalizate și au o durată flexibilă.

Detalii

Orientare în carieră

Serviciul de orientare în carieră ajută la identificarea vocației și găsirea direcției profesionale potrivite pentru personalitatea ta. Printr-un proces de autocunoaștere și evaluare a propriilor valori, abilități și interese, specialistul oferă suport în explorarea opțiunilor de carieră potrivite și stabilirea unui plan de acțiune pentru atingerea obiectivelor de cariera. Procesul este personalizat pe nevoile fiecărui client.

Detalii

Workshop orientare în carieră

Workshop-ul de orientare în carieră oferă răspunsuri la întrebări fundamentale despre cariera ta. Prin intermediul unor teste și ghidare personalizată, vei descoperi domeniile potrivite, abilitățile tale cheie și motivațiile profunde. Află care sunt cele trei posibile căi de carieră care se potrivesc cel mai bine profilului tău profesional.

Detalii

Coaching individual

Serviciul de coaching individual oferă ședințe săptămânale de coaching personalizat, adaptate nevoilor fiecărui client. Obiectivele includ creșterea încrederii în sine, gestionarea stresului, dezvoltarea abilităților de leadership sau identificarea propriului scop în viață. Durata programului este flexibilă.

Detalii

Reconversie profesională

Serviciul de reconversie profesională oferă un program personalizat de 4 luni care ajută la identificarea valorilor personale și profesionale, explorarea opțiunilor de carieră, planificarea tranziției către o nouă carieră și dobândirea abilităților necesare. Programul include coaching săptămânal, exerciții practice, consiliere în carieră și suport pe tot parcursul procesului de schimbare.

Detalii

Consiliere vocațională adolescenți

Serviciul de Consiliere Vocațională pentru Adolescenți ajută tinerii să-și identifice aptitudinile, interesele și valorile pentru a alege o carieră potrivită. Prin exerciții practice, discuții și evaluări, specialistul oferă suport în explorarea opțiunilor academice și profesionale, luarea deciziilor informate despre viitor și dezvoltarea abilităților necesare pentru o carieră de succes. Programul este personalizat pe nevoile fiecărui adolescent.

Detalii

Prețuri servicii

Evaluare online gratuită

Fă testul
Fă testul
Fă testul
Fă testul

Descarcă GRATUIT ”Ghidul care îți va schimba viața”

Acest ghid unic este cheia succesului tău! Vei găsi în paginile sale secretele care te vor ajuta să-ți atingi potențialul maxim. 

Ghidul conține strategii dovedite, sfaturi neprețuite de la experți de top și povești inspiratoare care te vor motiva să visezi măreț și să-ți urmezi visurile. Este exact ce aveai nevoie pentru a-ți transforma viața.

Introdu datele în formular pentru a obține accesul instant la documentul dorit.

Ce spun clienții

Recomand din suflet coaching-ul in cariera cu Mihaela! Pana sa lucram impreuna, eram intr-o alergare continua spre viitor, presarata de convingeri limitative, judecata si certuri de sine.  Acum sunt pe un drum pe care il cautam de mult, al cunoasterii si iubirii de sine, drum pe care nu mai alerg, ci merg lin, cu incredere, rabdare si acceptare. Pe acest drum, alaturi de mine e Mihaela, oferindu-mi ascultare, intrebari pline de esenta, calm si transparenta. Apreciez energia si emotia din timpul sedintelor noastre si apreciez faptul ca Mihaela a identificat si a inteles ce este important pentru mine si ma vede exact asa cum sunt. 

Simina Ichim

Era o vreme in viata mea in care simteam ca mi-am pierdut pofta de viata.
Acelasi job toxic care nu ma ducea nicaieri, aceeasi rutina care parca ma seca de viata. Intr-o zi am vazut un anunt cu o sesiune gratuita de coaching, citisem anterior despre coaching …asa ca am indraznit. De ce nu …nimic de pierdut.

Am fost captivat de proces inca din primele minute … ce a urmat imi defineste viata de acum.

Lucian Mărunțelu

Am cerut ajutorul Mihaelei intr-un moment in care ma simteam blocata din punct de vedere profesional. Ea m-a ajutat sa imi dau seama care sunt calitatile si abilitatile mele, cum sa le pun in valoare si care sunt profesiile in care as putea sa le folosesc si care mi-ar aduce cea mai mare satisfactie. Calatoria de auto-descoperire a fost una foarte revelatoare si am invatat mult despre mine prin discutiile si exercitiile din timpul sedintelor.

Maria Măciucă

Sesiune GRATUITĂ!

Te invit la un meeting, on-line, gratuit, de aproximativ 20- 30 minute. Ne vom cunoaște, vom explora etapa de viață în care te afli și care este obiectivul tău pentru sesiunile de coaching. La final vom stabili planul procesului tău de dezvoltare, în cazul ăn care ești hotărat.

+80%

Suport și motivație

Sesiunile de coaching oferă un mediu sigur pentru a împărtăși grijile, obiectivele și temerile, primind sprijin și încurajare din partea coach-ului pentru a depăși obstacolele și a menține entuziasmul.

+90%

Focus și acțiuni concrete

Coaching-ul ajută la concentrarea atenției asupra obiectivelor și la dezvoltarea unor planuri concrete de acțiune. Prin discuții și ghidare, se transformă visurile în pași practici și realizabili.

+98%

Claritate în viață

Sesiunile de coaching dezvăluie claritate asupra valorilor personale, direcției de viață și scopului. Acest lucru ajută la luarea deciziilor în aliniere cu trăsăturile individuale și la atingerea echilibrului și satisfacției personale

+91%

Încredere în sine

Prin explorarea și înțelegerea profundă a capacităților personale, coaching-ul ajută la construirea încrederii în sine. Această încredere devine o bază solidă pentru a lua decizii și a avansa cu succes.

Parteneri