Dedicat adolescentilor si adultilor

"Singura modalitate prin care poti face lucruri extraordinare este sa iubesti ceea ce faci"

- Steve Jobs -

Daca esti precum majoritatea oamenilor atunci probabil....

te regasesti in una sau mai multe din situatiile de mai jos

Ai incercat unul sau mai multe joburi

Ai muncit multe ore este progam, zile sau chiar ani doar ca sa fii remarcat, sa primesti mai multa recunoastere, o pozitie mai buna in companie sau un salariu mai mare…..

Doar gandul ca dimineata trebuie sa te indrepti spre job iti da dureri de cap

Locul de munca nu mai e de multa vreme un loc in care mergi cu placere si entuziasm…te indrepti plictisit si lipsit de entuziasm catre o noua zi.

Nu mai ai viata personala

Esti tot timpul ancorat la sarcinile de serviciu, iesi la restaurant, dar iti verifici email-ul si raspunzi partenerilor, te plimbi prin parc, dar tot ce vezi e ecranul telefonului …

blank

Nu mai ai timp pentru familie

Iti vezi familia doar de sarbatori? Tot ce faci este sa te simti vinovat si incerci sa acoperi aceasta vina cumparandu-le lucruri nefolositoare in locul timpului petrecut cu tine…

Muncesti fara sens

Simti ca nu te mai regasesti in ceea ce faci, nu esti autentic. Esti epuizat si neimplinit. Simti ca nu aduci nicio valoare prin munca ta. Cauti sa te descoperi, reinventezi, sa fii autentic… 

Ai avut o pasiune, dar ai uitat de cand nu te-ai mai ocupat de ea

Iti place sa coci paine, sa tricotezi, sa scrii articole despre educatie, sa impachetezi cadouri, sa comentezi pe blog meciul favorit …de cand nu ai mai facut ce iti place? 

Iti doresti altceva ? Te inteleg foarte bine!

› vrei sa muncesti cu pasiune

› vrei ca zilele tale sa capete mai mult sens

› vrei sa ai energie si pentru cei dragi

 Am o veste buna, tot ce iti doresti este posibil…

… si nu vei parcurge acest proces de tranzitie si reinventare singur/a

Sunt aici sa te ghidez, sa te ajut sa-ti descoperi vocatia pentru o noua cariera. Trebuie doar sa fii gata de actiune, pregatit pentru schimbare!
blank

Buna, 

Eu sunt Mihaela,

Iubesc oamenii si sunt pasionata de educatie si frumos! 

Am o experiență de 17 ani în management, training. coaching si consiliere. Am pornit si eu în căutarea muncii din pasiune din dorința de a fi împlinită profesional și de a fi de folos semenilor mei. Privind in jurul meu am observat ca oamenii sunt tot mai tristi, stresati si fara pofta de viata. Asa mi-am descoperit MISIUNEA, aceea de a contribui in educarea oamenilor, de a le readuce bucuria si lumina in ochi. Cu iubire si daruire, acompaniez oamenii in programe de antrenare pentru Descoperirea Vocationala, Autenticitate, Sens, Echilibru si Armonie cu tot.

In ultimii 6 ani am lucrat cu peste 600 de clienti pentru coaching si consiliere.

Abordez stilul de coaching holistic bazat mult pe INTUITIE si comunicare deschisa. M-am nascut o visatoare convinsa si imi place sa imbin latura asta cu actiuni practice care ne conduc catre rezultat. Secretul meu este vointa. 

Pe langa talentul nativ, la baza misiunii mele se afla o pregatire temeinica si ani de formare in dezvoltarea personala – incepand din 2011 am pornit intr-un proces al schimbarii si transformarii, care a generat rezultate pe plan personal, profesional si spiritual. 

Vei gasi raspunsurile cautate in  Programul – Munca si viata cu PASIUNE 

Este un proces magic despre autocunoastere, descoperirea autenticitatii tale, claritate, reconversie (daca doresti) si reinventarea ta in plan profesional, dar si personal/ relational. 


Alege sa incepi Reinventarea Astazi!

Cum este structurat Programul si ce subiecte abordam
sesiunile practice, saptamanale/ bilunare

sesiuni practice, saptamanale/ bilunare

Pasul 1

Evaluam si Cream Prezentul Perfect

Eii bine ca sa stii unde vrei sa ajungi, e nevoie sa aflii unde esti acum. Cum arata prezentul in viata ta. In acest prim pas evaluam ariile cele mai importante de viata…Cariera, Relatia cu partenerul, Dezvoltarea personala, Sanatatea si inca 5…

Pasul 2

Indentificam Nevoile Personale

Este esential ca nevoile personale si cele emotionale sa se intalneasca in afara locului de munca. Este secretul starii de a fi detasat si a nu incurca viata personala cu cea profesionala. Multe se vor schimba de aici…

Pasul 3

Proiectam Viata Ideala

Aici vom lasa imaginatia libera si vom visa cu ochii deschisi. Da, exact asa! Unde iti doresti sa traiesti? Ce fel de oameni sau comunitate preferi? Cum iti doresti sa-ti petreci timpul? Ce vrei cu adevarat sa faci?…

Pasul 4

Identificam Talentele, Abilitatile si Stilul Personal

Am venit pe aceasta planeta pentru a ne dezvolta cat mai mult. Poate ai capacitatea de a face calcule matematice rapide si complexe sau o pasiune pentru plante, flori sau poate iti place sa scrii…?

Pasul 5

Identificam Pasiunile si Valorile

Ce au in comun cele doua?…vom afla impreuna. Pe scurt sunt puterea ta interioara, inima, energia care te pune in miscare si te face fericit. Esti Tu si Viata intr-o curgere, intr-un dans.

Pasul 6

Iti Creezi Profilul Carierei si Planul de Viata

Pas cu pas ne apropiem de momentul adevarului! Dupa ce te-ai descoperit in cel mai frumos si relevant mod, hai sa cream viata ta si cariera mai departe! Ce este important pentru tine acum?

Pasul 7

Facem Consiliere pe CV si tehnici pentru interviul de angajare

Ai aflat care e directia profesionala, vocatia, acum te pregatesti, poate, pentru un nou job, o noua oportunitate, o noua cariera. Actualizam CV-ul si esti gata pentru un interviu de succes dupa acest pas.

Pasul 8

Gestionam Tranzitia fara Probleme

Adesea oamenii se pierd in aceasta etapa. Tranzitia contine 4 componente esentiale de gestionat: cea a timpului, financiara, emotionala si a invatarii. Faci un plan si te tii de el, asistat.

Pas optional

ETAPA DE FOLLOW UP

De aici ai obiective clare si o directie bine stabilita. 

Aminteste-ti, nu esti singur! 

Lucram cu tehnici si metode de Coaching, Consiliere Vocationala, Points of You, Inteligenta Emotionala si NLP.

Abordez stilul profesionist imbinat cu jocul, intuitia si exercitiile practice menite sa te provoace pentru dezvoltarea si largirea zonei de confort.
Este un Proces 100% practic, intensiv si interactiv.

“Nu este niciodata prea tarziu sa devii ceea ce ai vrut dintotdeauna” – George Elliot –

Ce spun participantii la curs

5/5

“Am venit la cursul Munca din pasiune deoarece eram curios daca merita. Dupa prima sedinta am descoperit ca da. Mihaela a reusit sa livreze informatia intr-un mod bine structurat, am trecut impreuna printr-un proces amplu si frumos de descoperire personala si profesionala care m-a ajutat sa ma cunosc mai bine pe mine si pe cei din jurul meu. La workshopurile Mihaelei am descoperit un cadru sigur in care am reusit sa ma exprim liber, fara sa fiu judecat, iar un mare plus l-au constituit exercitiile de grup si interactiunea cu restul participantilor. Recomand cu mare caldura oricui isi doreste sa se reinventeze”.

– Bogdan Paduraru – Business Escapology

5/5

“Daca ai nevoie sa-ti clarifici lucruri pe plan profesional, sa-ti stabilesti directia carierei sau sa incepi un nou proiect/job/afacere, Mihaela este cel mai bun ghid pentru asta. In plus, e un om frumos, cald si optimist. Pe mine m-a ajutat sa-mi stabilesc prioritățile și sa-mi clarific obiectivele și planul profesional. Ii mulțumesc încă o data si ma bucur ca am cunoscut-o.”

– Ana Dobre – Google Antreprenor

5/5

“Recomand sesiunile de coaching cu Mihaela Avram oricarei persoane care simte nevoia sa schimbe ceva in viata profesionala / personala ori care doreste sa isi porneasca propria afacere. Vei avea alaturi o persoana foarte dedicata, un adevarat mentor care te va ajuta sa iti descoperi pasiunile. Una din sesiunile la care am participat a fost de pregatire a CV-ului si a interviului. A fost una din cele mai bune initiative la care am participat! am acumulat informatii foarte utile pe care le-am pus in practica cu rezultate excelente!”

– Mirona Dobrin – Manager Proiect

timpul zboara … utilizeaza-l ca sa iti contruiesti vocatia si viata dorita

Grup online (intre 6-10 oameni)

durata 6 luni

200 lei/ sesiune

Individual online/ face to face

durata 6 luni

250 lei/ sesiune

In plus, iti ofer Garantia ca …
blank
… daca dupa primele 2 sesiuni nu rezonezi suficient cu acest program sau nu esti pregatit(a) sa continui procesul de dezvoltare, primesti inapoi suma achitata in avans.

Nu mai amana. Inscrie-te azi!

Rezerva-ti locul catre Tine si Pasiunea Ta!

Reconversie profesionala

Reconversie profesionala