dedicat adolescentilor si adultilor

Cariera si Life Coaching

O comunicare profunda si speciala

Am nevoie de coaching? Ce este mai exact?

European Coaching Institute (ECI) defineste coaching-ul ca – “un proces care il ajuta pe client sa renunte la ceea ce este acum pentru a deveni cine isi doreste sa devina”. Astfel coaching-ul este transformare, un proces de invatare prin re-definire.

Coachingul este un domeniu despre A FI si A FACE care ne ajuta in dezvoltarea noastra.

Altfel spus si in opinia meacoaching-ul este o calatorie catre sine si o trecere, o evolutie la un nivel de constiinta ridicat.

Coaching-ul mai este dialog. O comunicare profunda si speciala, asemeni unei spovedanii, sustinuta prin ascultare activa si utilizarea intrebarilor potrivite. Este un proces de constientizare si responsabilizare in care clientul se orienteaza catre solutii si viitor. Abordez stilul de coaching holistic pentru armonie si echilibru in toate cele 8 arii importante din roata vietii:


Dezvoltare personala/ Cariera/ Banii/ Relatia cu partenerul/ Relatia cu familia si prietenii/ Sanatatea si forma fizica/ Distractia si relaxarea/ Casa si confortul. 

Vino sa iti CREEZI viata care te implineste!
Priveste spre tine, in interior, si nu in exterior! Traieste ceea ce ESTI, ceea ce SPUI, ceea ce FACI si renunta la alte masti care pacalesc mintea omului. In calitate de life coach iti facilitez acest proces cu mare bucurie!

Coaching pentru cariera

Coaching-ul pentru cariera este practica care sustine dezvoltarea profesionala, ducand la sanatate, armonie, echilibru si sens in viata ta!

Este pentru adolescentii care vor sa afle ce facultate sa urmezeze?! Care le sunt abilitatile si interesele profesionale?! Este pentru tineri la inceput de drum profesional, proaspat absolventi de facultate. Este pentru adulti, antreprenori si manageri responsabili de un numar de oameni… si pentru adulti care si-ai pierdut directia si nu stiu ce job li se potriveste, se simt neimpliniti cu ce fac acum si cauta raspunsuri, claritate sau o reconversie profesionala.

Asumarea procesului iti va aduce schimbarea si pasii clari pentru atingerea obiectivului dorit.

Rolul unui Career Coach este de a te sustine sa iti identifici aptitudinile, interesele, motivatia, pasiunea si vocatia. Evalueaza rezultatele profesionale obtinute pana atunci si te imputerniceste in contextul propriei evolutii si performante in cariera. Mai mult, te ghideaza sa iti construiesti mindset-ul si obiceiurile care sa te sustina. 

Schimbarea Job-ului presupune sa te cunosti foarte bine pentru a creea spatiul unor oportunitati noi de cariera. Si eu am trecut prin acest proces la varsta de 33 de ani, asa ca inteleg foarte bine tot ce simti pe interior.

Te ghidez sa iti descoperi si creezi acea munca care te defineste pe tine acum, cel din prezent si iti sustine stilul de viata dorit in viitor.

Durata unei sesiuni – intre 60 si 90 de minute
Unde – online sau face to face in Bucuresti
Investitia – 250 lei/ sesiune

blank